top of page

Izvrstan laboratorij za svu humanu medicinu


U mnogim ordinacijama primjećuje se promjena interesa pacijenata. Informiraniji ste i želite individualne načine za svoje zdravlje. GANZIMMUN nudi pošiljateljima laboratorijsku dijagnostiku koja daleko premašuje ponudu tradicionalnih laboratorija. Kombinacija klasičnih, inovativnih i preventivno usmjerenih analiza olakšava individualno savjetovanje pacijenata. Time se povećava njihovo zadovoljstvo i budućnost ordinacije.


Od 1998. GANZIMMUN Diagnostics GmbH zalaže se za inovacije i stalni rast s ciljem da svakim danom bude sve bolji. Opsežna ponuda dijagnostičkih usluga nudi više od 4000 laboratorijskih parametara koji daleko nadilaze osnovne analize. GANZIMMUN je danas jedan od vodećih europskih laboratorija za preventivnu i komplementarnu medicinu. Pod vodstvom iskusnog dr. med. Patrika Zickgrafa radi interdisciplinarni tim od više od 380 medicinskih tehničara, liječnika, kemičara, biologa i nutricionista koji svakodnevno rade na više od 5500 laboratorijskih naloga.


Posjeduju modernu tehnologiju (LCMS, stanične kulture, "Next-Generation-Sequencing" koja čini osnovu za inovativni asortiman usluga. Kao inovativni laboratorij, također imaju najsuvremenije tehničke mogućnosti za prijenos nalaza kao i jedinstvene servisne alate kao što je elektronički sustav upravljanja laboratorijem 2D-connect® koji su sami razvili i GANZIMMUN medijsku biblioteku s certificiranim medicinskim online obukama i obukama na licu mjesta. Visoki standardi kvalitete također se odražavaju u akreditaciji laboratorija - kao i u kvalificiranoj i osobnoj podršci kupaca od strane službe za znanstveno područje diljem zemlje i naše korisničke službe.


コメント


bottom of page